Bruschette cu rosii si busuioc

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 6239 vizualizari

 

Bruschetele au aparut ca specialitate cu multi ani in urma in Italia, istoria lor este simpla datorita ingredientelor principale: paine, usturoi si ulei.
Adevarul este ca in ziua de azi se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie.

 

INGREDIENTE

  • felii mici de paine,
  • usturoi,
  • rosii,
  • ulei de masline extravirgin,
  • busuioc (eu nu am avut proaspat si am folosit pesto)
  • sare,piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosii si busuioc:

Feliile de paine le punem in prajitorul de paine. Pana se rumenesc decojim rosiile si le taiem cubulete. Curatam usturoiul. Ungem feliile de pine pe o parte si pe alta cu muuult usturoi,le ungem pe urma cu pesto de busuioc,adaugam cubulete de rosii. Le saram,piperam si le stropim cu ulei de masline extravirgin. Le dam la cuptor cam 10 minute. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]