Bruschette cu dovlecel

de Adele in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2015 | 3037 vizualizari

 

O gustare usor de facut,rapida si delicioasa.. asa ca pe seara :P

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de paine.
  • 1 dovlecel potrivit.
  • 1 catel de usturoi.
  • ulei de masline.
  • sare.
  • piper.
  • otet(optional)
  • rozmarin.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu dovlecel:

Se spala bine dovlecelul si se felieaza, cam de 1 cm fiecare felie, dupa care se pune o tigaie antiaderenta (gratar) pe aragaz si se unge cu putin ulei se pun bucati de usturoi si feliile de dovlecel se lasa la rumenit la foc potrivit,se intorc pe o parte si alta, cand sunt gata se da la o parte usturoiul si se  pun intr-un vas, se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si ulei de masline se amesteca bine. Intr-o alta tigaie (de aluminiu) se pregateste painea, pe o parte si pe alta pana se rumeneste foarte bine. Se iau feliile de paine se aseaza pe farfurie deasupra se pune dovlecelul. Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Daca va place puteti adauga si menta .

2

In loc de dovlecel se pot folosi orice tip de leguma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor