Bruschetta caprese

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2013 | 5178 vizualizari

 

Pentru un mic dejun rapid si usor sau pentru o gustare sanatoasa! Eu mananc aproape zilnic :x

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine
  • 2 rosii mari
  • 125 g mozzarella
  • 1 catel de usturoi
  • 8-10 frunze busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta caprese:

Se pune painea la prajit. Usturoiul se toaca marunt.

Rosiile spalate si mozzarella scursa bine se taie cubulete si se amesteca cu busuiocul tocat, uleiul de masline si otetul.

Se condimenteaza cu sare dupa gust, apoi se pun pe feliile de paine prajita si se aseaza pe o farfurie.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti condimenta si cu putin piper

2

otetul balsamic se poate inlocui cu putina zeama de lamaie

3

mai puteti adauga cateva masline feliate daca va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta caprese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (34)

Corinuta 1

11.09.2013, 15:57

Rocsi, de obicei si eu tot simple le prefer, fara branza!

Corinuta 1

11.09.2013, 15:58

Clau draga multumesc!

Corinuta 1

11.09.2013, 15:58

Alexandra

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta "pomana porcului"