Broccoli si conopida la cuptor

de angyb in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2012 | 9295 vizualizari

 

Zilele trecute am vazut la Mihaela 63 reteta ei si cum sunt o pofticioasa la munca.

 

INGREDIENTE

  • 1 amestec 300g brocoli ,conopida si morcovi
  • 2 crenvusti
  • 1/2 ardei rosu
  • 4 oua
  • 50ml lapte
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de parmezan ras
  • 2 linguri de pesmet
  • ulei pt.uns tava
  • 200g mozzarella
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si conopida la cuptor:

Amestecul de broccoli, conopida si morcovi se oparesc in apa fierbinte aproximativ 5 min.

Crenvustii se taie cubulete si se prajesc un pic in ulei fierbinte.

Ardeiul se taie marunt.

Bateti spuma ouale adaugati laptele ,faina,parmezanul si un pic de sare.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet se pune amestecul de brocoli,conopida si morcovi :Se adauga jumatate din compozitia de ou. Se presara deasupra ardeiul si crenvusti dupa care se toarna restul de cantitate de ou.

Se da la cuptor 20 de minute dupa care se presara deasupra mozzarella taiata marunt .Se mai lasa la cuptor aproximativ 10-15 min.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Broccoli la cuptor