Broccoli la cuptor

de retetele_tinei in Mancaruri de legume, 4 Oct 2014 | 4873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g broccoli
  • 100 g mozzarella
  • 1 bucatica unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli la cuptor:

Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot, se pune sare si se baga buchetelele de broccoli. Se lasa, broccoli pe foc, pt 5 minute, dupa care se scurg de apa si se aseaza in tava, in care ii veti  da la cuptor. Mozzarella se taie felii mai groase si se aseaza peste broccoli. Untul se pune intre broccoli si mozzarella sau la baza buchetelor de broccoli. Tava se da la cutor pt 15 minute, pana se topeste mozzarella.

Se lasa putin la racit, inainte de a se servi

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Broccoli si conopida la cuptor