Cartofi copţi umpluţi sau cel mai delicios aperitiv pe care l-am testat!
Am spalat bine cartofii si i-am copt.
I-am scos din cuptor, am taiat un mic capac si i-am scobit cu o lingura. Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)
I-am umplut cu salam taiat marunt, ciuperci coapte taiate marunt, sare, piper, pe unii si cu putina branza si deasupra am pus un ou.
I-am pus din nou in cuptor pana cand oul s-a copt. Am decorat cu patrunjel.
V-am pus si o sectiune sa vedeti cam cum arata oul copt. Daca va place mai moale il lasati mai putin la cuptor.
Sunt absolut deliciosi, noi i-am servit cu salata de varza. Eu mi-am pus si putin ketchup:)
Pofta buna!
1
Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)