Dacă vrei să prepari cele mai delicioase brioșe, încearcă rețeta Andrei Mihail. Ies foarte pufoase și sunt pline de ciocolată, așa că toată lumea va cere porție dublă.
Pentru aceste Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă - Rețeta perfectă pentru un desert delicios, ai nevoie de ingredientele următoare: făină, zahăr, ouă, lapte, ulei, cacao și ciocolată.
Cum se prepara Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă - Rețeta perfectă pentru un desert delicios:
Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Pregătește tava de copt cu hârtii de brioșe.
Într-un bol sparge ouăle, adaugă un praf de sare, zaharul, esența de vanilie și mixează bine până își triplează volumul. Adaugă laptele, uleiul și mixează din nou. Amestecă făina cu praful de copt și cacaua și încorporeaz-le în compoziția de ouă. Adaugă bucățele de ciocolată albă.
Cu ajutorul unei linguri, umple formele de brioșe cu aluatla 3/4 din capacitate. Presară fulgi de ciocolată albă deasupra.
Coace brioșele în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 25-30 minute în funcție de cuptor.
După coacere, scoate-le din cuptor și lasă-le la răcit. Sunt delicioase!
Încearcă și rețeta de Brioșe dulci cu stafide sau varianta de Brioșe sărate cu șuncă și cașcaval, perfecte pentru micul dejun sau de luat la pachet.
Îți recomandăm și rețeta de Brioșe cu afine, pufoase și bune.