Briose fara oua

de Geanina87 in Prajituri, 20 Apr 2013 | 8128 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe http://www.lauraadamache.ro/ si am zis ca trebuie sa o incerc,mai ales ca nu aveam niciun ou in frigider. Ma bucur ca am incercat-o, pentru ca aceste briose sunt simple,rapide si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 50 g amidon
  • 2 lingurite praf de copt
  • 170 g zahar
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • ciocolata (optional)
  • 30 ml ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose fara oua:

Intr-un bol amestecam ingredientele uscate: faina, amidonul,zaharul,cacaoa,praful de copt si bicarbonatul peste care adaugam laptele si uleiul. Omogenizam bine cu telul sau mixerul si turnam compozitia in formele pentru briose unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina. In mijlocul fiecarei briose se pune cate o bucatica de ciocolata.

Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 20-25 minute. Se lasa la racit apoi se servesc pudrate cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose fara oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (21)

ionela2682 1

22.04.2013, 09:41

Ce frumos au crescut!!

Alina26 1

02.05.2013, 00:06

ce bine ti-a iesit!!!

Lau 1

02.05.2013, 10:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de unt