Briose de primavara

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 4873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 60 gr zahar
  • 50 gr unt, topit
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • coaja rasa de la 1 portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura smantana
  • 50 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita scortisoara macinata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de primavara:

Incinge cuptorul la 180˚C.

Bate ouale cu zaharul urmat de untul topit.Adauga coaja de lamaie, portocala, vanilia si smantana. Incorporeaza apoi faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.

Toarna aluatul intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose si da la copt 20-25 minute apoi decoreaza-le dupa imaginatie cu culorile primaverii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu alune si ciocolata - de post