Așa cum v-am povestit în cealaltă rețetă de brioșe ( de pe blog ), sunt originare din Regatul Unit al Marii Britanii. Au iz regesc și sunt printre primele în lista lungă a plăcerilor mele vinovate, :))
Azi, am preparat unele de post și sunt tare mulțumită de ce-a ieșit. Să vă explic... :)
Mixați zahărul cu ingredientele lichide. Adăugați praful de copt, bicarbonatul și esența de migdale. Continuați să mixați până când zahărul se dizolvă. Cerneți făina, adăugați coaja rasă de portocală și încorporați-le ușor cu o spatulă.
Umpleți formele din silicon și așezați câte două-trei cubulețe de rahat. Dați brioșele la cuptor timp de aproximativ 15-20 de minute la 180 de grade. Încingeți cuptorul înainte.
Puneți zahărul într-un castron, apoi adăugați esența și apa. Le omogenizați bine și ornați. Veți obține niște brioșe delicioase, cu un gust divin dulce-acrișor.
Poftă bună!