Briose cu iaurt

de ionix in Prajituri, 13 Mai 2010 | 5056 vizualizari

 

reteta o am de pe bucataras... de la bucataras Ionela.... am adaugat ciocolata eu :D

 

INGREDIENTE

  • o cana cu iaurt
  • o cana cu unt topit 
  • doua cani cu zahar
  • doua cani cu faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • doua oua
  • coaja rasa de la o lamaie
  • o ciocolata data pe razatoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt:

Ouale, iaurtul, untul topit si racit, zaharul si coaja de lamaie se amesteca bine pana se topeste zaharul.

Dupa ce zaharul s-a topit, turnam usor faina amestecata cu praful de copt.

Se amesteca bine si apoi se pune in forme.

Formele se ung cu unt sau punem hartie in ele.

Eu am pus cate o lingurita de aluat in forma, apoi am pus ciocolata si iar putin aluat.

Deasupra am pus bucati de ciocolata rotunde.

Se incinge cuptorul si se lasa la foc mediu, in partea de sus a cuptorului, pana se rumenesc putin deasupra... nu dureaza mai mult de 20 de min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ionela2682 1

13.05.2010, 21:32

aha te-am prins ! briosele mele! ia zi cum sunt? ti-au placut?

Ina 1

13.05.2010, 21:51

parca-s niste ochisori si-un nasuc Supe arata ! ionix

ionix 1

16.05.2010, 18:51

mersi fetelor.... @Ionela... au fost super bune... s-au devorat rapid .... mersi de reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca