Briose cu floricele

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 5335 vizualizari

 

Imi place tare mult acest desert,pentru ca-mi permite sa ma joc cu ingredietele asa cum doresc...:))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 50 ml ulei
  • 250 ml iaurt
  • 1 banana
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 1 cana si jumatate de faina
  • 50 g ciocolata taiata bucatele
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu floricele:

Ouale se bat bine,impreuna cu praful de sare,pana isi dubleaza volumul.Adaugam zaharul si vanilia si mixam in continuare. Apoi pe rand uleiul,iaurtul,banana pasata si faina amestecata cu praful de copt.La sfarsit ciocolata bucatele.


Se toarna compozitia in forme si se da la cuptor,la 180 de grade,pentru 30 de minute.

Le-am ornat cu frisca si floricele.

Floricelele le-am facut din ciocolata de casa in care am pus colorant rosu si am taiat cu forma floricelele.Le-am pus la frigider pana au fost gata briosele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu floricele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

18.05.2009, 12:57

Sunt de acord cu dragalasenia!

Miha 1

18.05.2009, 19:53

Iahim,voiam atunci sa fac si niste fluturasi dar n-am gasit forma aia de taiat plastilina.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose