Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Laurei Sava. Sunt extrem de usor de preparat si foarte gustoase. mie personal mi s-au parut prea dense pentru gustul meu (imi plac mai pufoase) insa sotul si baietelul au fost de parere ca sunt foarte bune.
Incingem cuptorul la 180 grade.
Punem hartiutele in forma de briose.
Taiem ciocolata in bucatele mici, nu foarte fin. Amestecam faina cernuta cu ciocolata maruntita, cacao si praful de copt. Oul il batem cu zaharul, untul moale si laptele batut. Amestecam cu o lingura de lemn, nu cu mixerul.
Turnam amestecul de ciocolata si faina peste crema de unt si amestecam pana obtinem o pasta omogena. Luam cu lingura din compozitie si umplem pe rand cele 12 orificii ale tavii.
Dam la cuptor pentru maxim 20-25 minute, nu mai mult pentru ca daca lasati mai mult, nu vor mai fi la fel de fragede si se vor usca prea tare. Le lasam sa se raceasca, le punem putina frisca, apoi nuca de cocos verde si arahidele in forma de oua.