Briose cu ciocolata 2

de gaby_gabytza in Dulciuri, 9 Oct 2013 | 3160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 350 g faina
  • 50 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata 2:

Ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc.Adaugam treptat uleiul ca la maioneza.Apoi adaugam laptele,faina, amestecam cu praful de copt si esenta.

Amestecam cu o lingura de lemn sau silicon, cu miscari usoare.La final adaugam ciocolata data prin razatoarea cu ochiuri mari sau taiata cu ajutorul cutitului.

Tapetam tava de briose cu hartiute sau unsa cu unt si tapetata cu faina.

Cu o lingura adaugam compozitie in forme.Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose de primavara