Briose cu capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 1 Mar 2014 | 4406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 130 g faina
  • 150 g zahar
  • 130 g unt
  • capsuni congelate
  • esenta vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • decor
  • 1 plic tort gelee rosu
  • capsuni(din compot)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsuni:

Mixam ouale cu zaharul si untul pana devine o crema spumoasa.Adaugam zaharul vanilat,esenta,praful de copt si faina.Mixam totul pana iese o crema pufoasa.

Punem capsunile in cuptorul cu microunde pentru un minut.Le apasam cu furculita ca sa ramana si caspuni intregi si le adaugam cu tot cu sirop peste crema.

Pregatim formele de briose din silicon si le umplem pe jumatate.Le asezam intr-o tava si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca si adaugam deasupra cateva capsune din compot

Pregatim plicul de tort gelee conform instructiunilor de pe plic si rasturnam peste briose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu struguri - de post