Briose cu banane si iaurt

de mirela0911 in Prajituri, 30 Mar 2016 | 4683 vizualizari

 

Pe cat de rapid se prepara, pe atat sunt de bune!

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1-1/2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 50 g Green Sugar
  • 225 g iaurt grecesc
  • 5 lg ulei
  • 50 g fulgi de ovaz
  • 200 g faina alba
  • 2 lg bilute cereale de cacao
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si iaurt:

Se curata bananele, se rup bucati si se pun intr-un bol. Se pun restul ingredientelor (ouale, Green Sugar, iaurtul, fulgii de ovaz, uleiul, faina, praful de sare, iar la final praful de copt si bicarbonatul de sodiu), mai putin bilutele de cereale. Se dau prin blender pana se omogenizeaza totul. La final se adauga bilutele de cereale si se amesteca cu o lingura.
Se pregatesc formele pentru briose. Se umplu pe trei sferturi fiecare forma cu aceasta compozitie. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumenesc si trec testul scobitorii.
Se servesc ca atare sau alaturi de o cafea, o cana cu lapte sau iaurt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

In locul bilutelor de cereale se pot folosi chipsuri de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

simona72 1

31.03.2016, 12:45

Astea imi plac mult!

Gherca Daniela 1

31.03.2016, 17:12

frumusele si gustoase!

Rocsi 1

01.04.2016, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

pe 17.11 la 16:35

Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios

pe 17.11 la 09:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine si glazura de capsuni