Briose cu afine

de diaconta in Prajituri, 27 Aug 2010 | 4427 vizualizari

 

Imi plac briosele,sunt atat de delicate si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar pudra
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • sare
  • praf de copt
  • zahar vanilat
  • 200 gr afine

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu afine:

Se amesteca untul cu zaharul praf pana se obtine o crema pufoasa.

Se incorporeaza ouale intregi pe rand,avand grija ca fiecare sa fie incorporat bine.

Se adauga praful de copt,zaharul vanilat si coaja de lamaie.

Se incorporeaza faina amestecand usor.

Fructele se pudreaza cu putin zahar praf si se incorporeaza in aluat.

Se incalzeste cuptorul si intre timp,ungem si tapetam forma de briose.

Se adauga in fiecare forma cate 2 linguri de coca .

Se introduce tava la cuptor pentru 30 de minute.

Dupa ce s-au racit,briosele se scot din tava si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu afine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar