Brioșe albe cu afine

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 23 Apr 2016 | 2761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albușuri - aprox. 200 g 1 linguriță sare 100 g tărâțe de ovăz 200 g făină tip 000 1 lingură praf de copt 1/2 linguriță scorțișoară 100 g zahăr brun 200 ml suc de mere sau lapte afine proaspete/congelate sau dulceață de afine
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioșe albe cu afine:

Avem nevoie de 24 forme de brioșe, pe care le vom unge cu ulei. Amestecăm făina, tărâțele de ovăz, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sucul de mere. Amestecăm până la omogenizare. Adăugăm și amestecăm ușor cu o paletă albușurile bătute spumă cu un praf de sare. Repartizăm compoziția în forme.
În fiecare formă punem câte 3-4 afine sau 2-3 lingurițe de dulceață. Se coc la 180 grade C pentru 15-20 minute sau până se rumenesc ușor deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe albe cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

T I M E A 1

25.04.2016, 10:55

Geanina87 1

26.04.2016, 08:08

CameliaR 1

12.05.2016, 12:19

Delicioase briose!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez