Brioșe cu căpșuni

de LC in Prajituri, 27 Apr 2012 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • căpșuni
  • 400 ml iaurt
  • 400 g zahăr
  • 600 g făină
  • 4 ouă
  • două pliculeșe praf de copt
  • un praf de sare
  • esență
  • zahăr vanilat
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioșe cu căpșuni:

Am amestecat ouăle împreună cu zahărul, iaurtul, esența și zahărul vanilat până ce s-a topit zahărul. Făina și praful de copt le-am amestecat și le-am adăugat în compoziția lichidă a brioșelor amestecând bine bine. Turnăm aluatul în formele de brioșe unse și tapetate cu făină ( nu umplem formele, ci turnăm aluat doar până la jumătate deoarece acestea vor crește).  

Căpșunile le-am tăiat bucățele și le-am tăvălit prin puțină făina pentru a nu își lăsa foarte multă zeamă și le-am pus în interiorul brioșei presându-le ușor cu degetele (căpșunile le putem lăsa și întregi, am folosit și tăiate și întregi). Le-am introdus la cuptor timp de 40-45 de minute, dar cel mai sigur testam cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe cu căpșuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]