Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )

de ralu_ca in Porc, 19 Ian 2014 | 22693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne porc (cotlet , pulpa)
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • sare,piper macinat,boia
  • 1 cana supa de carne
  • 600 gr cartofi
  • ulei pentru prajit cartofii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana ):

Carnea am taiat-o cubulete mai marunte. Ceapa se taie solzisori, usturoiul felii si se calesc pe 4 linguri de ulei . Am adaugat carnea si se prajeste pana devine alba. Se sareaza ,pipereaza, (dupa gust) se pune o lingurita de boia, apoi turnam si cana de supa si se acopera cu un capac lasand sa se inmoaie carnea.

Intre timp curatam cartofii, ii taiem cubulete si se prajesc in ulei.

Cand carnea s-a inmuiat se lasa pe foc pana zeama se evapora si mai prajim inca putin in ulei. Totul se toarna peste cartofii prajiti se amesteca si se presara cu cozi de ceapa verde taiate marunt sau cu patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]