Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2013 | 3655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza Fondue Emmentaler Delaco
  • 4 felii de paine
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane:

Feliile de paine le taiem cuburi.

Usturoiul il curatam, il spalam si il dam prin razatoarea mica.

Indepartam folia de aluminiu de pe vasul ceramic in care este branza si punem vasul in tava cuptorului.

Restul tavii cuptorului il tapetam cu hartie de copt unde punem painea taiata cuburi si dam tava la cuptor la foc mediu.

Dupa 10 minute punem deasupra cuburilor de paine usturoiul si le stropim cu ulei de masline si mai dam la cuptor pentru inca 10 minute pana cand crutoanele se rumenesc  frumos si branza este gata.

Intre timp curatam cartofii ii spalam si ii taiem rondele.

Punem putin ulei intr-o tigaie si adaugam feliile de cartofi pana cand se rumenesc.

Presaram sare si piper dupa gust, iar dupa ce sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.

Servim alaturi de branza fondue si crutoane.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 35 %
999.99 lei
649.99 lei

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

09.01.2014, 11:30

am si io doua cutii in frigider dar nu stiu cum sa le mananc )) or sa expire acolo pana ma hotarasc)))

deyutzky 1

09.01.2014, 13:51

)))) trimite-le la noi

Krystyan Trendy 1

27.06.2014, 08:21

ce bunatate!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval