Feliile de paine le taiem cuburi.
Usturoiul il curatam, il spalam si il dam prin razatoarea mica.
Indepartam folia de aluminiu de pe vasul ceramic in care este branza si punem vasul in tava cuptorului.
Restul tavii cuptorului il tapetam cu hartie de copt unde punem painea taiata cuburi si dam tava la cuptor la foc mediu.
Dupa 10 minute punem deasupra cuburilor de paine usturoiul si le stropim cu ulei de masline si mai dam la cuptor pentru inca 10 minute pana cand crutoanele se rumenesc frumos si branza este gata.
Intre timp curatam cartofii ii spalam si ii taiem rondele.
Punem putin ulei intr-o tigaie si adaugam feliile de cartofi pana cand se rumenesc.
Presaram sare si piper dupa gust, iar dupa ce sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.
Servim alaturi de branza fondue si crutoane.
Pofta buna!