Cartofi cu crema de branza si tartufo

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2015 | 3340 vizualizari

 

Vazusem o reteta italieneasca pe facebook cu crema de branza,dar cand am vrut sa o fac nu am mai gasit-o, asa ca am inventat eu ceva :))) nu a fost rau :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 linguri de crema de branza
  • 1/2 ceapa alba
  • tartufo negru proaspat
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crema de branza si tartufo:

Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 10-15 minute (atentie nu trebuie sa ii fierbem pana se sfarama).

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in putin ulei de masline pentru cateva minute dupa care se pune putina apa si se lasa sa fiarba putin.

Se pune crema de branza, condimentele si se amesteca bine, adaugand si rondelele fierte de cartofi.

Se lasa cateva minute, se aseaza pe farfurie si se rade tartufo proaspat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crema de branza si tartufo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti