Zarzavaturile se toaca mai mari( mai din topor). Verdeata se toaca si ea marunt.
Carnea se spala bine, apoi se taie marunt.'
Intr-o oala punem 1/2 cana de apa, apoi si uleiul si in ea pe rand zarzavaturile, o parte din verdeata, apoi carnea, adaugam apa cat sa fie destula si sa poata fierbe.
Eu folosesc oala ZEPTER si timpul de preparare se scurteaza considerabil.
Verificati sa fie carnea fiarta, de regula in maxim o ora putem drege borsul( asta daca nu avem pui de tara care fierbe mai greu).
Se amesteca galbenusurile cu iaurtul si apoi usor cu borsul. Se ia cu polonicul din oala si se adauga usor peste compozitia de iaurt si ou, pana se infierbanta usor si apoi se toarna totul in oala. Punem si usturoiul zdrobit prin pasator si potrivim gustul de sare.
Inca cateva clocote si borsul este gata.
Mai adaugam verdeata proaspata deasupra si lasam acoperit pana servim.