Bors de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 3 Mai 2014 | 3760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 3 patrunjei
  • 2 cepe galbene
  • 2 fire de ceapa verde
  • ardei macerat
  • 3 spinari de pui
  • 1 l bors de casa
  • 200 ml smantana 20% grasime
  • 1 ou
  • 100 gr orez
  • 2 cartofi
  • tarhon proaspat
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

  1. Curatam si spalam bine legumele.
  2. Le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei, cu exceptia cartofului.
  3. Spalam bine carnea de pui si o adaugam peste legume.
  4. Adaugam apa, aproximativ 2,5-3 l.
  5. Asezonam si lasam la fiert aproximativ 30 minute.
  6. Adaugam orezul, cartoful taiat cubulete si borsul. Gustam din nou si mai adaugam sare si piper dupa caz.
  7. Mai lasam la fiert aproximativ 15-20 minute.
  8. Lasam sa se raceasca si cand s-a mai domolit dregem cu ou batut si smantana, dupa care adaugam tarhonul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors taranesc de pui cu iaurt si usturoi