Bors de vita

de nilgun in Ciorbe, 27 Apr 2013 | 7185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vita 500 grame
  • jumatate ardei gras rosu
  • un ardei verde
  • 2 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • pastranac
  • radacina de patrunjel
  • telina
  • 1 ceapa
  • jumatate litru bors
  • o legatura leustean si o legatura patrunjel
  • sare
  • suc de rosii. b=natural de la soacra mea
  • paste gen taitei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de vita:

Carnea se taie cubulete, se pune la fiert. Din cand in cand se spumeaza. Intre timp se taie toate legumele dupa gust, cubulete.  Dupa ce carnea a fiert, eu strecor zeama intr-o alta oala, spal carnea sa nu ramana spuma pe ea si o pun din nou la fiert tot in apa in care a fiert si mai inainte. se pun pe rand legumele, intai radacinoasele ca fierb mai greu, apoii celelalte. se pune sare si se lasa sa fiarba . separat se fierbe borsul. cand e aproape totul fiert se pune si sosul de rosii. apoi se pune si borsul si se fierbe totul inca 10 minute. se opreste focul si se presara patrunjel si leaustean tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Borş moldovenesc cu bureţi uscaţi