Bors de salata creata cu praz

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Apr 2014 | 3724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml bors (din comert am avut eu)
  • 1 salatareata verde
  • 1 salata creata rosie
  • 1 fir de praz
  • 3 linguri de ulei
  • 4-5 linguri amestec de legume pentru ciorbe (morcov, pastarnac,ardei rosu, telina)
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar verde

//

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de salata creata cu praz:

Spalam salata si o taiem franjuri.

Prazul se curata, se spala si se taie rondele (sau bucati, cum am procedat eu).

Sotam prazul in 3 linguri de ulei, adaugam pasta de tomate,borsul, zarzavatul din borcan, punem cca 2,5l apa si lasam sa fiarba totul la foc potrivit pana se inmoaie toate legumele.

Adaugam franjurii de salata, mai fierbem cca 15 min, adaugam foaia de dafin si mararul, apoi stingem focul si lasam sa se intrepatrunda aromele in jur de 5-10 minute inainte de servire.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de salata creata cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi speciala