Bors de pipote de curcan

de katty in Ciorbe, 26 Noi 2020 | 5241 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pipotele de curcan  asa ca astazi le-am pus intr-un bors.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 tije telina Apio
  • 2 cartofi
  • 150 gr conopida
  • sare
  • piper
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura ulei
  • leustean verde
  • bors dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pipote de curcan:

Curatam pipotele de resturi. le spalam bine si le taiem in 2-3 bucati. Punem pipotele intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le  depaseasca. Fierbem si spumam bine pentru a obtine o zeama limpede. Cand pipotele sunt fierte de jumatate adaugam legumele taiate cubulete.Dupa 10 minute adaugam si buchetele de conopida si conserva de rosii mixata. Mai fierbem 15  minute, adaugam sare, piper, bors dupa gust si ulei. Inainte de a opri focul adaugam leusteanul  verde tocat fin.

TIPS-URI

1

puteti fierbe pipotele intr-o oala sub presiune pentru a reduce timpul de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc