Bors de perisoare

de ela in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2010 | 5323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr carne tocata amestec,
  • 1morcov mare,
  • 1radacina patrunjel,
  • 1radacina pastarnac,
  • 1/2ardei rosu,
  • 3cepe,
  • 3linguri orez,
  • 1ou,
  • bors,
  • 1mana teietei,
  • sare,
  • piper,
  • leustean,
  • patrunjel,
  • 1litru supa legume facuta din vegeta de legume cu sare sau din 2cuburi concentrate de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Carnea tocata se amesteca bine cu o ceapa mare tocata marunt,se adauga orezul spalat bine,ouale batute cu sare,piper si putin patrunjel.Se formeaza perisoare in mainile ude si se adauga in supa fierbinte si se fierb cam 15minute.Separat se curata si se toaca ceapa,ardeiul se taie marunt,la fel morcovul,pastarnacultelina si se pun la distuit in putin ulei cu apa,se adauga 2litri de apa si se fierbe 30minute.Se adauga teieteii si perisoarele scoase din supa de legume si se mai lasa pe foc 10minute,adaugand spre sfarsit borsul  si se mai potriveste de gust.Se ia de pe foc si se adauga leustean si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.03.2010, 08:55

gata, ai facut borsul, sa aveti pofta

ela 1

06.03.2010, 12:42

pofta o sa aiba doar sotul caci eu nu mananc ciorbe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi noi, verzisoare de Bruxelles si iaurt grecesc