Bors de loboda cu perisoare

de vero_closca in Ciorbe, 8 Iun 2010 | 8566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 1 lingura orez(pus la inflorit in apa calda)
  • 1 ou
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 pachet legume congelate pt bors taranesc(sau legume proaspete:morcov,fasole verde,telina,mazare,praz,etc...)
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de loboda cu perisoare:

Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc mediu. Incerci perisoarele daca sunt fierte,adaugi borsul fiert separat,sare,piper dupa gust,lasi sa mai fiarba 1-2 clocote si servesti fierbinte cu leustean tocat fin deasupra.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de loboda cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste