Bors cu dovlecei

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 15 Apr 2010 | 11299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei tineri
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina mica de telina
  • 4 rosii bine coapte
  • 1 ardei
  • putin ulei
  • 1 cana de bors fiert separat
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu dovlecei:

se curata,se spala si se taie cubulete zarzavaturile,dovleceii in cuburi mai mari iar rosiile felii.intr-o oala se pune uleiul si se calesc zarzavaturile,apoi se adauga dovleceii si se stinge cu apa fierbinte.dupa 10 minute se adauga rosiile si se lasa sa fiarba pana sunt moi legumele.se toarna borsul fiert separat,sarea,putin piper, se lasa sa dea un clocot si se serveste cu leustean tocat fin.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 800 lei
2799.99 lei
1999.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (4)

madi_marin 1

15.04.2010, 17:55

da...arata foarte bine si cred ca e si foarte bun.....

mihaelar63 1

15.04.2010, 21:38

si mie imi place cum arata este o reteta potrivita mai ales ptr. zilele calduroase de vara

nadina73 1

16.04.2010, 10:11

arata foarte bine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei a la grec