Cine nu a gustat vreodata aceste Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos?
Cand vine vorba despre aceaste bomboane delicioase, salivam deja. Savoarea nucii de cocos, cremozitatea umpluturii, toate combinate dau un rezultat irezistibil.
Pentru Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos ai nevoie de urmatoarele ingrediente: lapte praf, unt, zahar, nuca de cocos, alune.
Ingrediente Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos
Cum se prepara Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos
Untul se mixeaza cu zaharul pudra, pana se obtine o spuma usoara. Se adauga laptele praf si 100 g nuca de cocos si se amesteca cu o lingura. Se omogenizeaza si amestecul rezultat se lasa la frigider circa o ora.
Se formeaza in palma, cate o bomboana, se pune in mijloc cate o aluna de padure si apoi se remodeleaza bomboana si se ruleaza prin restul de nuca de cocos. Se tin la frigider pana se servesc.
Gustul nucii de cocos se regaseste si in reteta de Tort Raffaello sau te poti rasfata cu delicioasa Prajitura Raffaello.
Iti recomandam sa incerci si aceasta reteta de Prajitura Raffaello care te va cuceri de la prima bucatica.