Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

de stefy_a in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 39631 vizualizari

 

Cine nu a gustat vreodata aceste Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos?
Cand vine vorba despre aceaste bomboane delicioase, salivam deja. Savoarea nucii de cocos, cremozitatea umpluturii, toate combinate dau un rezultat irezistibil.
Pentru Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos ai nevoie de urmatoarele ingrediente: lapte praf, unt, zahar, nuca de cocos, alune.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

  • pentru aproximativ 40 de bomboane:
  • 200 g lapte praf
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 200 g zahar pudra
  • 175 g nuca de cocos
  • alune de padure
Portii: 40
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos:

Cum se prepara Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

Untul se mixeaza cu zaharul pudra, pana se obtine o spuma usoara. Se adauga laptele praf si 100 g nuca de cocos si se amesteca cu o lingura. Se omogenizeaza si amestecul rezultat se lasa la frigider circa o ora.

Se formeaza in palma, cate o bomboana, se pune in mijloc cate o aluna de padure si apoi se remodeleaza bomboana si se ruleaza prin restul de nuca de cocos. Se tin la frigider pana se servesc.

Gustul nucii de cocos se regaseste si in reteta de Tort Raffaello sau te poti rasfata cu delicioasa Prajitura Raffaello.

Iti recomandam sa incerci si aceasta reteta de Prajitura Raffaello care te va cuceri de la prima bucatica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Shortbread