Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata

de Angelina_Elena in Dulciuri, 11 Dec 2012 | 6666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Bomboane:
  • 130 g lapte praf
  • 50 g zahar pudra
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 25 g fulgi de cocos
  • 3-4 linguri frisca lichida
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 linguri frisca lichida
  • Decor:
  • fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata:

Intr-un bol mai mare punem laptele praf, zaharul pudra, nuca de cocos si untul.

Amestecam foarte bine, apoi adaugam smantana si omogenizam.

Ne va rezulta o compozitie moale, pe care o punem in frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce s-a intarit compozitia, formam bomboanele, apoi le dam la rece, si intre timp ne ocupam de glazura de ciocolata.

Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi.

Luam fiecare bombonica in parte, o trecem prin glazura de ciocolata apoi trecem prin nuca de cocos.

Dupa ce am terminat, le dam la rece pentru cel putin 2 ore.

Sunt foarte bune!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

Sidy 1

12.12.2012, 06:25

Delicioase !!!

Angelina_Elena 1

12.12.2012, 11:02

multumesc frumos Anna!

Angelina_Elena 1

12.12.2012, 11:03

Sidy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Praline Tiramisu