Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata

de Angelina_Elena in Dulciuri, 11 Dec 2012 | 6403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Bomboane:
  • 130 g lapte praf
  • 50 g zahar pudra
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 25 g fulgi de cocos
  • 3-4 linguri frisca lichida
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 linguri frisca lichida
  • Decor:
  • fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata:

Intr-un bol mai mare punem laptele praf, zaharul pudra, nuca de cocos si untul.

Amestecam foarte bine, apoi adaugam smantana si omogenizam.

Ne va rezulta o compozitie moale, pe care o punem in frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce s-a intarit compozitia, formam bomboanele, apoi le dam la rece, si intre timp ne ocupam de glazura de ciocolata.

Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi.

Luam fiecare bombonica in parte, o trecem prin glazura de ciocolata apoi trecem prin nuca de cocos.

Dupa ce am terminat, le dam la rece pentru cel putin 2 ore.

Sunt foarte bune!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bomboane asortate