Ideea am preluat-o de la Sara&Mike,foarte mult mi-au plăcut ,mai ales că e o reţetă simplă ,iar pentru umplutură se pot folosi şi alte ingrediente.Eu m-am gândit să le încerc şi cu legume.
Cotletul l-am taiat felii duble,adica am taiat o felie dar nu pâna la capat,apoi am taiat din nou,de data aceasta pana jos.
Am obtinut patru astfel de felii.
Am pus feliile de cotlet pe tocator între doua folii si le-am batut pâna au devenit foarte subtiri si suficient de întinse pentru a face bocceluta.
Le-am condimentat.
Am scos umplutura din cârnaţi,am amestecat-o cu pieptul de pui taiat bucatele si cu verdeata ,am pus pe fiecare felie de cotlet umplutura,apoi am legat ca si o bocceluta.
Le-am asezat în tava în care am pus ulei si putina apa si le-am pus la cuptor.
Pentru ca „vârfurile” boccelutelor au tendinta sa se arda,le-am acoperit cu o folie de aluminiu chiar deasupra.
Le-am lasat la cuptor cam o ora si jumatate,pentru ca cotletul este o carne destul de tare si vroiam sa fie patrunsa si umplutura din interior.
Am servit cu garnitura de piure de cartofi.
Pofta buna!!!