Blat pufos de tort

de reisnaor_2006 in Torturi, 4 Aug 2014 | 22009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg apa rece
  • 12 lg de zahar
  • 12 lg de faina
  • un praf de sare
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat pufos de tort:

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si zaharul. Adaugam galbenusurile, apa si amestecam usor. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana cand se incorporeaza. Compozitia o punem intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si o dam la cuptor 40 de minute la 170 de grade.

Blatul se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat pufos de tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Tort cu mere intregi, reteta simpla si plina de arome