Biscuiti sarati

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2016 | 9029 vizualizari

 

Am achizitionat de curand doua forme de biscuiti de silicon si trebuiau testate pentru Craciun. Asa ca am facut niste biscuiti sarati. Merg de minune langa un pahar de vin, bere sau de ce nu, ceai. 

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 350 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza ( Tilsiter am folosit eu )
  • o lingura smantana
  • ulei de masline pentru uns
  • amestec de condimente
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Am frecat putin untul. Am adaugat cascavalul si branza rase, sarea, smantana si apoi faina amestecata cu praful de copt.

Am introdus aluatul 15 minute la rece. Pentru amestecul de condimente, am folosit cate o jumatate de lingurita de oregano, maghiran, busuioc si rozmarin.

Am intins aluatul in formele de silicon, apoi am decupat biscuitii din forma si i-am asezat intr-o tava pregatita cu hartie de copt. Puteam introduce direct la cuptor forma de silicon, dar nu am decat una si am preferat sa pun biscuitii intr-o tava mai mare pentru a reduce timpul.

Cu ajutorul unei pensule, am uns putin fiecare biscuit, apoi am presarat condimente.

Am introdus tava in cuptorul incins, pentru 15 minute, pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu seminte de in