Biscuiti Linzer

de Constelatialeu in Dulciuri, 13 Mai 2015 | 9448 vizualizari

 

Pentru ca mi s-au schimbat treburile pe ziua de azi si n-am mai ajuns la gradina,mi-am facut de lucru prin bucatarie.Am testat una dintre retetele de pe Prajituria Rama Maestro,am niste pliante cu retete,nu mai stiu de unde,dar le am.....

 

INGREDIENTE

  • 70 g zahar pudra
  • 200 g faina ( plus faina pentru blatul de lucru)
  • 150 g margarina Rama Maestro
  • 1 galbenus
  • un praf de sare
  • 8 g praf de copt ( eu am pus tot pliculetul,adica 10 g)
  • gem de zmeura
  • zahar pentru pudrat
Portii: 34
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Linzer:

Intr-un bol am cernut faina,am adaugat zaharul pudra si praful de copt.Apoi margarina taiata cubulete si galbenusul si am framantat pana am obtinut un aluat moale,dar care se poate intinde.Am presarat faina pe blatul de lucru,cu ajutorul sucitorului am intins o foaie de cca 3-4 mm si am decupat forme rotunde,jumatate din ele le-am lasat pline,jumatate le-am facut o forma in mijloc.le-am asezat in tava tapetata si le-am dat la cuptorul preincalzit cca 8-10 min.Dupa ce s-au rumenit le-am scos ,le-am lasat sa se raceasca si apoi le-am umplut cu gem de zmeura.La final le-am pudrat cu zahar.Sunt foarte fragede.

TIPS-URI

1

in cazul in care aluatul mai cere faina se mai adauga,ne putem da seama dupa cat de bine se intinde...

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Linzer" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid de biscuiti cu crema Ole de ciocolata si frisca