Acesti biscuiti i-am vazut prima data la scumpicioasa noastra , Laura , care i-a laudat asa de mult , incat m-a si convins sa-i incerc.
Sunt extrem de fragezi si de gustosi! :X
Multumesc, Laura ! :-* Gand bun catre tine! >:D
Topim untul usor, adaugam zaharul si mixam pana la omogenizare completa .
Adaugam ouale batute si amestecam . Presaram scortiosara, adaugam extractul de vanilie , dupa care adaugam fulgii de ovaz, nuca de cocos, stafidele si mixam usor. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam .
Pregatim o tava captusita cu hartie de copt , in care vom asaza biscuiti rotunzi formati cu mana umeda. Se pot face si sub forma de baton , in functie de preferinte.
Se coc in cuptor, la foc mic, cca. 15 minute.
Dupa ce s-au rumenit pe margini , se scot din cuptor si se lasa la racit.
Sunt extrem de fragezi si gustosi!
1
Se pot face diverse combinatii de umplutura: ciocolata, diverse seminte , fructe uscate, etc.
2
Din cantitatile prezentate ies 4 tavi cu biscuiti