Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale

de Brindusa in Prajituri, 19 Mar 2012 | 5071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g unt moale
  • 150 g zahar brun
  • 100 g zahar tos
  • 100 g fulgi de cocos
  • 50 g migdale maruntite
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g ciocolata neagra, taiata marunt
  • 2 pastai de vanilie, semintele
  • migdale pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale:

Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune hartie de copt in doua tavi mari de aragaz.

Pe una din tavi intinde fulgii de cocos si pune-i in cuptor cateva minute, ca sa se aureasca. Ai mare grija pentru ca se ard foarte usor!

Amesteca faina cernuta cu praful de copt, fulgii de cocos si migdalele maruntite.

Mixeaza untul si zaharul cateva minute, pana se omogenizeaza.

Adauga ouale pe rand si semintele de vanilie, amestecand dupa fiecare.  

Mixeaza inauntru amestecul de faina. Adauga si ciocolata si amestec-o cu o lingura.

Cu ajutorul a doua linguri pune bile de coca in tava, la distanta de 2-3 cm una de alta (biscuitii se lasa putin la copt).

Coace biscuitii cam 10 minute, la 180 C. In final trebuie sa fie usor auriti.

Scoate biscuitii din tava si raceste-i pe un gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu cocos, ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri fragede