Biscuiţi expresso

de diaconta in Prajituri, 23 Dec 2011 | 4069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 200 gr faina
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 oua
  • 100 gr zahar pudra +50 gr pentru tavalit
  • O lingura ulei
  • O lingura cafea ness
  • ½ plic praf de copt (5 gr)
  • Un plic zahar vanilat
  • O lingurita rom
  • Un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiţi expresso:

Ciocolata impreuna cu uleiul se pune pe baie de aburi sa se topeasca.Cand s-a topit se da deoparte ,lasam sa se racoreasca putin,apoi adaugam cafeaua ,zaharul pudra,vanilia si romul.Adaugam apoi cele doua oua,amestecand dupa fiecare. Separat amestecam faina,praful de copt,sarea si cacaua.Punem apoi peste compozitia de ciocolata.Framantam bine,formam o bila de aluat,invelim cu folie alimentara si lasam la frigider minim doua ore.

Scoatem aluatul din frigider,formam bilute de marime potrivita si le tavalim prin zahar pudra.Le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt si le punem in cuptorul incins pentru 10-15 minute.

Eu le-am mai presarat cu zahar pudra deoarece se vede treaba ca nu le-am tavalit suficient. Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiţi expresso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

diaconta 1

15.01.2012, 16:56

Raluca,imi cer scuze
la ingrediente am uitat sa scriu o lingura de cacao,iar mierea se pune in ciocolata topita impreuna cu zaharul si cafeaua ness
se mai intampla din cauza grabei

Raluca57 1

15.01.2012, 17:03

multumesc, nu mai aveam rabdare sa le incerc

diaconta 1

15.01.2012, 17:04

Cu mare drag Raluca si ma bucur ca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu nuca de cocos