Biscuiti ''doua culori''

de Adele in Dulciuri, 26 Mar 2014 | 3355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1kg faina.
  • 150 gr zahar
  • 1 ou si un galbenus.
  • 200 gr unt (margarina).
  • 5 linguri de cacaoa.
  • 1 esenta rom.
  • Crema:
  • Budinca capsuni,
  • Crema de ciocolata.
  • Dulceata de capsuni
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti ''doua culori'':

Punem untul taiat cuburi intr-un vas,adaugam zaharul si amestecam bine cu o furculita ,adaugam oul ,faina si framantam un aluat elastic.Impartim aluatul in doua ,o parte o punem in frigider iar in cealalta parte adaugam cacaoa si esenta de rom.

Din aluatul alb si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri le asezam in tava cu hartie de copt dedesubt si ii dam la cuptor pentru 30 de minute la 180°.

Luam foaia maro (pe care o tinem in frigider pana cand o folosim) si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri ,din care cu o forma mai mica (rotunda,inimioara etc.) taim din nou astfel lasand un gol in mijloc .Le punem in cuptor pentru 25-30 min.

Numarul biscuitilor trebuie sa fie egal astfel cand ii vom uni fiecare va avea pereche.

Crema: 1 plic de budinca capsuni (se poate folosi si alt gust).

Ciocolata: 100 ml de frisca batuta bine amestecata cu 100 gr de ciocolata topita.

Cand biscuiti s-au racit ii umplem cu lingura sau cu sac posh ,biscuitele alb dedesubt cel maro deasupra.

La urma ii putem decora cu ciocolata sau glasa.

Pe cei umpluti cu crema de capsuni ii putem decora cu dulceata de capsuni sau capsuni taiate felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti ''doua culori''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu nuci