Punem untul taiat cuburi intr-un vas,adaugam zaharul si amestecam bine cu o furculita ,adaugam oul ,faina si framantam un aluat elastic.Impartim aluatul in doua ,o parte o punem in frigider iar in cealalta parte adaugam cacaoa si esenta de rom.
Din aluatul alb si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri le asezam in tava cu hartie de copt dedesubt si ii dam la cuptor pentru 30 de minute la 180°.
Luam foaia maro (pe care o tinem in frigider pana cand o folosim) si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri ,din care cu o forma mai mica (rotunda,inimioara etc.) taim din nou astfel lasand un gol in mijloc .Le punem in cuptor pentru 25-30 min.
Numarul biscuitilor trebuie sa fie egal astfel cand ii vom uni fiecare va avea pereche.
Crema: 1 plic de budinca capsuni (se poate folosi si alt gust).
Ciocolata: 100 ml de frisca batuta bine amestecata cu 100 gr de ciocolata topita.
Cand biscuiti s-au racit ii umplem cu lingura sau cu sac posh ,biscuitele alb dedesubt cel maro deasupra.
La urma ii putem decora cu ciocolata sau glasa.
Pe cei umpluti cu crema de capsuni ii putem decora cu dulceata de capsuni sau capsuni taiate felii.