Biscuiti de ovaz cu cascaval

de Anett in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2015 | 4351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ovaz
  • 250 g cascaval
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 2 ou
  • 1/3 plic praf de copt
  • sare ( 1 lingurita)
  • piper
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ovaz cu cascaval:

Amestecam ingredientele uscate intr-un bol, adaugam cascavalul ras, ouale si smantana. Se mixeaza pana cand se omogenizeaza si lasam minim 2 ore in frigider sa odihneasca. ( se poate lasa si peste noapte)

Cu mana udata se iau bucati din compozitie si se modeleaza.

Ii coacem in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, mai precis pana cand se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ovaz cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

07.10.2015, 11:03

MotanLaOale 1

07.10.2015, 11:44

Rocsi 1

08.10.2015, 20:38

Iau si eu cativa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv