Crema:Frisca lichida se pune intr-un vas, pe aragaz si se lasa pana incepe sa fiarba.Inchideti si adaugati ciocolata.Lasati cateva minute ,sa se topeasca ciocolata ,apoi amestecati pana rezulta o crema lichida. Se lasa la racit ,apoi se pune in frigider 10-20 minute,pana faceti aluatul.Aveti grija,cat tineti crema in frigider,pentru ca se poate intari prea tare! Trebuie sa verificati, din cand in cand.
Aluatul: Untul se freaca cu zaharul pudra,pana obtineti o crema spumoasa.Se adauga untul de arahide, mierea si laptele.La sfarsit ,adaugati faina cernuta si bicarbonatul stins ,in putin otet.Va rezulta un aluat putin nisipos,care se rupe usor.Se presara faina pe masa de lucru, se intinde aluatul,usor ,se decupeaza formele dorite, se coc in cuptorul preincalzit, timp de 10-12 minute,sau cat este necesar. Se lasa la racit, dupa care se umplu si se orneaza cu crema de ciocolata.Se tin in frigider,pana cand se consuma.