Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna să aleg cel mai bun produs ( de multe ori peștele expus în galantare nu este foarte proaspăt) și aleg mereu variantele autohtone, mai cunoscute sau cel proaspăt pescuit.
" Meniu copii "
Peștele îl speli sub jet de apa rece și apoi îl condimentezi. Îl stropești cu zeama de lămâie și îl lași 15 minute.
Între timp îți pregătești legumele.
Într-o tigaie de teflon așezi bucățile de pește și le coci bine, câte 5 minute pe fiecare parte, până când devin aurii și ușor crocante.
Într-o tigaie wok pui untul la topit și adaugi legumele și apa, lăsându-le la foc mic pănă când aceasta scade. Condimentezi după gust.
Servești totul imediat, alături de lămâie.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola