Biscuiti cu nuci

de anca_rm in Prajituri, 20 Dec 2013 | 7029 vizualizari

 

Chiar daca o sa va plictisesc azi, va mai aduc o reteta de biscuiti foarte fragezi si buni

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarină
  • 70 gr zahăr
  • 100 gr nucă măcinată
  • un galbenus de ou
  • 280 gr făină grâu
  • un plic praf de copt
  • un vf. cuţit sare
  • zahăr pudră şi zahăr vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuci:

Margarina o mixam impreuna cu zaharul , pana cand devine ca o spuma .

Adaugă galbenusul  şi mixează în continuare.

 Nuca o macinam si o incorporam in aluat.

 Punem faina si praful de copt si omogenizam bine .

 Vom obtine un aluat mai moale dar foarte usor de intins.

 Intindem aluatul cu sucitorul si taiem biscuitii in forma dorita .

 Pregatim o tava si pornim cuptorul .

 Asezam biscuitii in tava , nu trebuie foarte mult spatiu intre ei, nu vor creste foarte mult .

 Dam biscuitii la cuptor pana cand se rumenesc usor , si asa calduti ii pudram cu zahar pudra .

 

 

 

TIPS-URI

1

sunt foarte fragezi , si cu cat stau mai mult cu atat sunt mai buniii

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (27)

mirela0911 1

20.12.2013, 19:38

foarte buni!

Rocsi 1

20.12.2013, 21:08

anca_rm 1

23.12.2013, 16:12

va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu malai si susan