Ouale le-am baut bine, apoi am adaugat zaharul vanilat si cele 3 linguri de zahar si am mixat cateva minute. Am adaugat branza bine scursa si sfaramata si am continuat sa mixez. La compozitia rezultata am pus stafidele neinmuiate si esenta de rom, si am omogenizat bine.
Intr-o tava (30/20) unsa cu margarina topita si tapetata cu hartie de copt, am pus 9 foi unse, asezand cate 3 foi incretite. Peste acestea am pus jumatate din amestecul de branza, apoi 3 foi unse, si iar amestec de branza, iar deasupra am mai pus 6 foi unse si incretite.
Foile pot fi asezate si normal, fara a face creturi, dar.. mie mi-a placut mai mult asa.
Ultima foaie am pus-o dreapta si am uns-o bine cu margarina topita.
Am dat tava la cuptor pentru 1 ora, apoi am uns cu un amestec de 3 cutiute lapte condensat si 1 plic zahar vanilat. Am dat din nou tava la cuptor pentru inca 10 minute.
Cand a fost gata, am scos tava din cuptor si am acoperit-o cu un prosop umed. Am lasat sa se raceasca, am pudrat-o cu zahar vanilat, si am portionat-o.