Amestecam zaharul cu untul si oul. Mixam bine si adaugam bicarbonatul dizolvat in laptele de cocos. Amestecam si treptat adaugam faina pana devine o compozitie usor de modelat. Dam aluatul 30 minute la frigider.
Pregatim o tava (eu am folosit tava de la cuptor) tapetata cu hartie de copt. Scoatem aluatul si rupem bucatele din el. Formam bilute pe care le apasam usor si le modelam un cerc cu mana. Le asezam in tava dar sa lasam distante intre ele de cca 1 cm. Dam la cuptor pana cand ridicam biscuitele iar dedesupt e rumenit frumos.
Intre timp topim untul cu lingura de finetti si zaharul pana se formeaza o crema ca o smantana.
Scoatem biscuitii fierbinti din tava si ii dam prin sirop.
Razuim putina nuca de cocos si punem peste biscuitii fierbinti (eu am pus doar pe jumatate). Dupa ce s-au racit bagam jumatatea cealalta de biscuite prin ciocolata topita.