Untul(la temperatura camerei) l-am taiat cubulete si l-am pus intr-un castron cu sarea si indulcitorul(zaharul).Am mixat pana a devenit un amestec cremos.Am adaugat mierea,vanilia si laptele si am mixat pana am omogenizat.Daca folositi ciocolata,adaugati si mixati scurt. Faina am amestecat-o cu praful de copt si bicarbonatul si am adaugat peste crema de unt.Am incorporat cu mixerul la viteza mica.Am adaugat fulgii de ovaz si am omogenizat bine compozitia.
Cu ajutorul unei lingurite,am luat din compozitie si am pus pe hartia de copt. Am aplatizat putin.In mijlocul fiecarui biscuite am pus cate o stafida.Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.I-am scos si i-am pus pe un gratar la racit.
1
Compozitia este moale,biscuitii cand ies de la cuptor sunt crocanti la exterior si moi la interior.
2
Se pastreaza in caserole inchise etans.
3
Din aceasta compozitie,ies aproximativ 40-42 de biscuiti.