Biscuiti dietetici, dar foarte buni. Noua ne-au placut mult si sunt de incercat.
Sunt fara unt si trebuie manevrati cu grija cat sunt calzi pentru ca riscam sa ii rupem.
In vasul robotului punem fulgi de ovaz si fulgi de cocos. Pornim robotul si lasam sa se marunteasca totul ca sa ajunga ca si o faina de malai.
Adaugam semintele de canepa, merele curatate de coaja,seminte si scortisoara si pornim din nou robotul.
O sa obtinem un amestec umed pe care il putem modela cum dorim.
Gustati din el (este foarte bun) si adaugati zahar sau indulcitor daca considerati ca trebuie.
Pregatim o tava de copt pe care punem hartie cerata si formam biscuitii asezandu-i pe rand in tava. Punem tava in cuptorul incins la 180 grade C, pana se rumenesc usor. Daca nu sunt copti cat trebuie, se vor altera rapid, dar sunt foarte buni la gust.
1
se pot adauga stafide/curmale etc
2
in compozitie pot fi adaugate banane, la cantitatile date in retata merge o banana.