Biscuiti aromati, extrem de aromati cu ciocolata. O bunatate! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/biscuiti-cu-esenta-de-migdale-si-ciocolata/
Untul moale cu zaharul se amesteca bine cu o lingura pana cand se omogenizeaza. Se adauga oul si treptat din cantitatea de faina amestecata cu praful de copt si se continua amestecarea. Cand se ingroasa se incepe framantarea. Adaugam si cacao si incorporam bine.
Dam la frigider pentru 30 de minute.
Intindem foi sutiri pe o suprafata tapetata cu hartie de copt ( nu intoarcem foaia ca se va rupe usor coca).
Decupam cercuri cu ajutorul unui pahar si punem in mijlocul fiecarui cerc putina crema de ciocolata.Prindem marginile cercului si presam usor intre palme.
Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt cu partea stransa in jos si dam pentru 10 minute la cuptorul preincalzit la 360 de grade.
Pofta buna!
1
Daca nu va place esenta de migdale, o puteti inlocui cu esenta de rom.
2
Puteti sa ii faceti si simpli, fara ciocolata.