Biscuitii facuti pentru prima data weekendul trecut au avut mare trecere si au fost apreciati,asa ca iubi m-a rugat sa repet figura doar ca sa ii fac simpli si cu scortisoara ceea ce am si facut…numai ca tot nu i-am lasat chiar simpli asa ca parca nu aratau bine Ingredientele folosite au fost aceleasi si anume:
Am amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o intr-o folie alimentara…evident de la FINO si apoi am dat aluatul la frigider pentru 30 minute sa se intareasca.
Dupa ce aluatul s-a mai intarit,am intins pe masa de lucru coca cu o grosime de marimea unei monede si am taiat discuri cu ajutorul unui paharel. Am copt biscuitii si apoi le-am facut o crema ricotta cu unt si i-am unit astfel cate 2,ca sa fie totul si mai spectaculos am facut si un sos de ciocolata din zahar pudra,apa,ciocolata neagra topita si putina cacao. au fost deliciosi….drept dovada ca nici nu mai avem .
Pofta mare!